Как не бива да се държите, ако някой не ви обръща внимание

Как не бива да се държите, ако някой не ви обръща внимание

Всички ние понякога сме били отхвърляни от обекта на нашите чувства и симпатии и усещането е много разочароващо. Важно е да не го приемаме като края на света и да потърсим някой, който ще ни оцени такива, каквито сме. Понякога в пристъп на отчаяние обаче, много хора (особено жените) са склонни да постъпват неправилно в името на това да се „преборят“ за любовта си или защото смятат,че щом са пожелали нещо или някого, винаги трябва да го имат.

За да не направите лошо впечатление и да не изглеждате нелепо, вижте какво НЕ трябва да правите в подобна ситуация.

1.Да се променяте по всякакъв начин за да ви обърнат внимание

Ако човекът, който ви е отрязал не може да оцени истинските ви качества, откажете се. Много е глупаво да започнете да се променяте и то радикално само и само да му се харесате. Ако той не ви харесва, едва ли ще хлътне по вас, само защото сте си сменили рязко визията или защото изведнъж сте започнали да слушате любимите му песни и да четете любимите му книги. Така по-скоро ще изглеждате жалко.

2.Да го карате да ревнува

Още по-грешен вариант е да си мислите, че ако демонстрирате симпатия към друг човек пред него, това ще го накара да се ядоса и да ревнува. Няма как да се случи, ако просто сте не го интересувате. В най-лошият случай, ще нараните човека, който използвате, ако ви харесва.

3.Да го обсебвате

Това е може би най-лошият и абсурден вариант. Ако решите, че ако започнете да му пишете и звъните постоянно, да се засичате уж случайно на някакви места или да пращате приятели да го следят ще постигнете нещо, лъжете се. По този начин обекта на желанията ви ще си извади много негативни изводи за вас и едва ли някога ще иска дори да сте приятели. Това, че му натрапвате себе си по абсурден начин, не означава, че той изведнъж ще се влюби във вас.

   

0 коментарa

Виж още