Кейт Мос ще се венчае в Гърция !

Кейт Мос ще се венчае в Гърция !

Кейт Мос има планове да се омъжи за приятеля си Николай фон Бисмарк на малка сватба в Гърция. 42-годишният британски супермодел е избрала да свърже живота си с 29-годишния Николай, с когото излиза от една година. Бъдещият мъж на звездата е фотограф и наследник на Железния канцлер Ото фон Бисмарк. Само преди пет години – през 2011-та, Кейт се венча в Котсуолдс за китариста на групата The Kills – Джейми Хинс, Според вестник The Sun Мос и фон Бисмарк вече кроят планове за големият ден , като се надяват той да се състои преди Коледа, макар че Кейт все още не е официално разведена с Джейми.  

Годениците са избрали да се венчаят в Гърция, тъй като именно там е се се влюбили миналото лято и по-точно на яхта край бреговете на остров Кефалония. Кейт вече пусна слуховете, че се е сгодила за младият си приятел, тъй като отскоро носи голям пръстен със сапфир и диамант на своя безименен пръст. 

Според жълтите медии Николай е направил предложение за сватба на любимата си на романтична вечеря във Венеция, миналия месец. Кейт има  13-годишна дъщеря Лила Грейс от бившия си партньор Джеферсън Хак.

 

   

0 коментарa

Виж още