Кира Найтли разкри подробности за проблемите си с алкохола!

Кира Найтли разкри подробности за проблемите си с алкохола!

31-годишната актриса и съпругът ѝ музикантът Джеймс Райтън преди половин година станаха родители. Младата майка призна, че бременността я е променила коренно. Цялото си свободно време, Кира посвещава на прекрасната си дъщеря Еди.

Неотдавна, звездата от „Карибски пирати“ се върна на работа и разказа на журналистите за щастливото майчинство и за това, как то е повлияло на живота ѝ. Актрисата признава, че сега е станала много по-откровена и смело може да признае грешките, допуснати в по-младите си години. Една от тези грешки е прекаляването с алкохол.

Кира споделя, че от постоянното напрежение на снимачната площадка в младостта, често е прибягвала до пиенето: „Например, когато имах свободна вечер, аз се напивах до козирката, танцувах до припадък и се събуждах на непознати места“ - признава Кира и отбелязва, че изобщо не се срамува от този период на живота си. „Аз съм британка и не ме е срам от страстта ми по клубовете и хубавите запои.“ - добавя младата дама. Споделя още, че е била пияна и когато се е срещнала със съпруга си. Но сега, според думите ѝ, шумните купони и подобни неща за сваляне на стреса, вече не я вълнуват.

Освен това, на Кира се наложило да се обърна към специалист, за да се справи с пагубните си навици и комплекси. Именно психотерапевтът и нейният съпруг Джеймс са помогнали на звездата да се приеме, каквато е и да се научи да бъде щастлива без да е пияна.

   

0 коментарa

Виж още