Кметът на Казанлък приветства Арсеналци (СНИМКИ)

Кметът на Казанлък приветства Арсеналци (СНИМКИ)

Кметът на град Казанлък - Галина Стоянова, бе официален гост на фирменият празник на „Арсенал“АД. Тя бе приветствана лично, от Николай Ибушев - изпълнителен директор на  фирмата, с думите: „Казанлък е жив!“.

По време на празненството, на което присъстваха гости от ръководството на Общината и Общинският съвет на град Казанлък, изпълнителният директор, изрази своята радост от благополучното партньорство, след което уверено заяви, че „то ще продължи и в бъдеще!“.

Галина Стоянова бе подготвила кратка реч към присъстващите, в която, в качеството си на кмет на Казанлък, поздрави амбициозното и неуморно трудещо се ръководство, както и трудолюбивите служители „на едно от водещите предприятия в икономиката на България с празничната дата за „Арсенал“АД – 7 октомври!“. Тя заяви, че „Управлението на най-старото предприятие от отбранителната индустрия винаги е предизвиквало респект у хората заради мъдрите, далновидни и прозорливи решения. “ и допълни, че в модерната и съответстваща на епохата в която живеем материална база на предприятието, „поколения служители на „Арсенал“ АД“ са достигнали професионални върхове.

Според кмета на община Казанлък, „Арсенал“ е първенец, чието първо място е без аналог на пазара у нас.

„Като градоначалник на Казанлък бих искала да пожелая на всички нас още по-смели цели, отвъд границите на обичайното и удобното, защото Вие сте сред хората, които ни карат да вярваме, че всичко е възможно.

Не спирайте да мечтаете, напред и нагоре!

Честит празник!“, пожела Галина Стоянова.

След своето приветствие, към ръководството и служителите на фирма „Арсенал“АД и в знак на почит, кметицата на Казанлък,  изненада Николай Ибушев със специално изработена за случаят марка, за 100-годишнината от създаването на химна „Велик е нашият войник“, изработена и валидирана броени минути преди тържеството. Г-жа Стоянова, връчи специалният подарък на г-н Ибушев, с думите: „Вие сте първият, който получава тази посветена на славното ни минало, на бойния дух на дедите ни, но й на настоящето, марка.“.

Празненството продължи с празничен концерт,след кратък поздрав на изпълнителният директор : „“Арсенал“ продължава напред!“.

   

0 коментарa

Виж още