Коалиция „КАЛФИН – ПРЕЗИДЕНТ“се регистрира в ЦИК с 8088 подписа

Коалиция „КАЛФИН – ПРЕЗИДЕНТ“се регистрира в ЦИК с 8088 подписа

Както вече стана известно, регистрациите в ЦИК за участие в президентските избори вече са факт. За да може да се регистрира в ЦИК за надреварата за президентския пост, коалиция „КАЛИФН-ПРЕЗИДЕНТ“ внесе 8088 подписа. Румен Петков, заместник- председател на АБВ, заяви, че подписите от гражданите в подкрепа на коалицията са събрани за изключително кратко време.

Коалицията подкрепяща кандидатурата на Калфин е единна, силна и категорично зад своя фаворит. Според Румен Петков, Калфин е точният кандидат заради неговия доказан морал, авторитет и патриотизъм. Накратко, той е лидерът в тази надпревара. Калфин недвусмислено показа на практика, че не може да се работи без диалог, а конюнктурните решения са забранени. Освен тези силни думи, Румен Петков, благодари пред журналистите на коалиционните си партньори за подкрепата, за съдействието относно бързото събиране на подписи от гражданите, в подкрепа на Калфин. Благодари им и за гласуваното доверие на г-н Калфин.

Г-н Петков заяви, че АБВ има самочувствието на силна коалиция, която се впуска в надпреварата с най- подходящата фигура за президентския пост. Гарантира, че в негово лице страната ни ще има качествен президент, човек, способен да защити интересите на страната и народа си, да води дебати и да побеждава.  

   

0 коментарa

Виж още