Коледари поздравиха старозагорските общински съветници

Коледари поздравиха старозагорските общински съветници

Днес малките коледари от детска градина № 35 „Свобода“, тържествено посрещнаха новият митрополит на град Стара Загора – Киприян.

 Последната сесия на Общинския съвет в града за 2016 година, започна поздрав. От своя страна новия старозагорски владика пожела на децата да бъдат здрави и щастливи през следващата година, а на старейшините - да са мъдри в избора на най-правилните решения. Речта си митрополит Киприян завърши с думите: „Аз както и Вие сте избрани от народа и трябва да му служите!".

След доброто начало на срещата, членовете на местния парламент с пълно мнозинство подкрепиха предложението за реставрацията на храмовете: "Св. Великомъченик Теодор Тирон" и за "Света Богородица" и отпускането на необходимите парични средства в размер на 10 000 лв.

По същото време в офиса на НАП – Стара Загора, бе изнесено тържество с участието на малчуганите от танцов клуб „Грация- Ка-Ив Денс“.

Там малките приказни феи сътвориха за служителите на НАП истинска коледна приказка и зарадваха присъсtващите с весили танци. Клиентите и служителите на агенцията, поздравиха децата за чудесното изпълнение и им пожелаха да бъдат здрави!

 

   

0 коментарa

Виж още