'КонтурГлобал Марица Изток 3' търси партньори за благотворителност

'КонтурГлобал Марица Изток 3' търси партньори за благотворителност

В сряда компания „КонтурГлобал Марица Изток 3" организира партньорска среща с авторитетни личности и организации в област Стара Загора, които имат една обща цел- благотворителността. Марина Стефанова, ръководител на мениджърския екип и мениджър "Устойчиво развитие и КСО", спомена събития и хора, които са се случили, единствено с помощта на даренията направени от енергетиците:

  • Йовка от „Тих труд“, упорито и последователно подобрява условията на труд и живот.
  • Красимира Чахова, световна и европейска лекоатлетка, сега зам.-кмет на Община Стара Загора, е съдействала активно за изграждане на мотивация у старозагорци за активно спортуване.
  •  Регионална библиотека "Захарий Княжески", станала предпочитано място на много граждани
  • Сдружение "Самаряни", което се грижи за „просещите деца“ и всяка година излъчва най- достойния добротворец
  • Учителят Теодоси Теодосиев, който подготвя децата за достойно представяне на световни форуми по физика.

 Компания „КонтурГлобал Марица Изток 3" е изготвила пътуваща изложба под надслов "Благотворителността през обектива", която в момента е подредена във фоайето на Регионалната библиотека, информира starozagorskinovini.com.

Компанията отчете за последните пет години мащабна дарителска дейност и представи бъдещата си цел- намиране на партньори за благотворителност.  

Г-жа Стефанова каза, че още в началото на следващата година ща бъде обявена  "Регионална програма за развитие, енергия и живот", която е своеобразен план за дейността до 2020г. Компанията се стреми ясно и точно да формулира каузите си, затова те не търсят само дарители, а по- скоро партньори за своите каузи.

Дейността им ще бъде изцяло, водена от идеята да се развива региона.

Регионалната библиотека бе подкрепена от компанията с абонамент на специализирани издания за 5 години, 70 посетителски стола и 3 компютърни конфигурации.

 

   

0 коментарa

Виж още