Коцето вдига нова къща на стойност 1 млн. лева

Коцето вдига нова къща на стойност 1 млн. лева

Любимецът на почитателите на поп фолк музиката - певецът Константин, строи нова къща в един от тузарските квартали в столицата. Известно време фолкпевецът и семейството му обитаваха къщата в Банкя, която е притежание на баба му.
За да живее в по-спокойна обстановка и за да избяга от градския шум и набезите на обирджиите, цялото семейство на Коцето се премести в близост до бул. "Мадрид". Имота е даден за ползване от заможната баба на певецът. Напоследък небезизвестният софийски квартал Банкя се прочу с зачестилите грабежи. Луксозната къща обитавана до скоро от Константин, вече няколко пъти е похищавана от наглите крадци. След поредният обир, когато апашите нахлули в семейното жилище, в момент когато  Коцето, съпругата му Надя и дъщеричката им Мариянка си били у дома, домочадието взело единодушно решение да напусне този дом. Пред запознати лица, Коцето споделя, че е взел по-серозни мерки срещу набезите на похитителите на имуществото му и си е закупил пистолет, с който да брани семейното гнездо.
Изпълнителят на вечната песен  "Черна роза" – Константин, вече е положил основите на новият си дом и според очевидци първият етаж е вече завършен. Той самият се е ангажирал и най-активно участва в строителните дейности, като през изминалите почивни дни дори е застанал на чело на строителната бригада. Коцето е талантлив певец, но явно му се отдава и работата в строителството, доказателство за това е, че наравно със строителите участва в издигането на домът си и заедно с тях изля бетона. Коцето, споделя с усмивка, че докато колегите му разливат шампанско по яхтите си, той налива бетон за да изгради къщата си. 
След лошият опит който имаше с набезите над предишното жилище, Коцето е категоричен, че ще обезопаси имението си с най-модерните охранителни системи и ще го превърне в бункер. Решил е да вдигне  високи огради от бетон. Все още фолкпевецът не е решил колко висока да бъде фамилната къща, но споделя че по архитектурният план, засега се предвиждат построяването на два етаж, но съпругата му – Надя, искала къщата да има три етажа, за да могат след време да приютят родителите си и да оставят на децата си по един етаж. По думите на колегите на певецът, къщата ще бъде на стойност над 1 млн. лева.

   

0 коментарa

Виж още