Коя е горещата красавица която ще влезе в къщата на "ВИП брадър" (СНИМКИ)

Коя е горещата красавица която ще влезе в къщата на

Едва на 21 години в шоуто "Къртицата", Миглена Каканашева даде своята силна заявка за необузданият си нрав. 


Преди броени дни стана ясно, че в най-известната къща в страната ни влизат фолк фуриите Рени и Емануела, кака Лара и Миглена Ангелова, за радост на силния пол бе огласено, че компания ще им прави привлекателната топ дизайнерка - Миглена Каканашева.


 След силното ѝ участие в риалити формата "Къртицата", щастливата звезда на Мегз изгря. Към настоящият момент дизайнерката е по-известна от всякога и вероятно това е мотивирало продуцентите да я вкарат в предаването си. За талантливата девойка, поканата за участие в "Брадъра", съвсем не е първа. Предишните предложения Мегз отхвърли, заради многото служебни ангажименти и бързото развитие на собствената ѝ линия, с което според нейни близки Каканашева не смогвала и не можела да си позволи лукса да отсъства от работния процес. 


Още в "Къртицата" красавицата често бе упреквана и обвинявана, че е болно амбициозна. Каканашева не мълчеше пред никого и много често беше на нож в конфликт с всички в къщата. 
Миглена Каканашева, известна и като "Бизнес дама на годината" е популярна сред важните клечки на обществото ни, с властното си поведение и бързото си подпалване. 
Огненият темперамент на Мегз се проявява постоянно. Красавицата има нетърпимост към всичко, което се различава от нейното мнение и явно сценаристите искат да я изправят срещу по-възрастните участници във формата, които определено ще мислят различно от нея по всякакви теми и със сигурност благодарение на присъствието й сред съквартирантите, ни очаква много бурен и необичаен сезон. 
Наред с  високоценените си професионални качества и постижения, Мегз не остава незабелязана от мъжете и е сред най-желаните необвързани красавици в България.
На всичкото отгоре, в реалити формата „Къртицата“ зрителите станаха свидетели на факта, че когато става дума за необуздана страст и силна любов, камерите не са фактор за хубавицата.
Така, че е възможно сценаристите да са подготвили своят скрит коз и да изненадат скандалната топ дизайнерка с любовна история, с някой когото за момента пазят в тайна, тъй като никой от досега обявените участници - Иван Звездев, Ути Бъчваров, не подхожда за потенциален партньор на Каканашева.
 

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още