КРАЙ НА СПОРА! Вижте какво реши съда за децата на знаменитата двойка!

КРАЙ НА СПОРА! Вижте какво реши съда за децата на знаменитата двойка!

Развеждащата се знаменита двойка Анджелина Джоли и Брад Пит са постигнали временно разбирателство във връзка попечителството над шестте им деца, което е в полза на Пит и той ще може да види децата, предаде Асошиейтед прес (The AP).

Двама източници, които са наясно със споразумението между актьорите, но нямат право да говорят публично, споделят, че уговорката им ще бъда официално валидна след три седмици.

Според сделката, първото посещение на Брад при отрочетата ще се състои в компанията на психолог,но това може и да не е условие за следващите посещения.

Източниците отбелязват, че и двете страни по споразумението са дали пълно съгласие да отидат на индивидуални консултации със специалист.

От канторите на адвокатите на звездният тандем са изпратили информация до медиите, в която само съобщават, че техните фирми не обсъждат клиентите си.

Анджелина Джоли подаде молба за развод на 19 септември, а на следващия ден адвокатът ѝ съобщи, че е взела това крайно решение „за доброто на семейството“. Тя пожела  попечителство над шестте си деца, на възраст от 8 до 15 години.

Временното разбирателство, до което са стигнали двете страни все още не е достояние в съда и все още няма коментар от половинката на Анджи.

ФБР обяви, че се събират доказателства за информацията, че Пит е бил замесен в грозна свада със семейството си на борда на частен самолет на 14 септември, макар, че от Бюрото казаха, че не е открито официално разследване. Източници, които са наясно с обвиненията твърдят, че в центъра им е отношението на актьора към 15-годишния му син Мадокс.

   

0 коментарa

Виж още