Кристиано Роналдо представи уникална технология за тренировка на лицевите мускули (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо представи уникална технология за тренировка на лицевите мускули (ВИДЕО)

Продуктът, който се нарича „Фитнес за лице ПАО“ има претеглени краища, които произвеждат съпротивление на енергията, когато човек движи рязко главата си.

Компанията производител на нестандартната джаджа твърди, че продукта стяга мускулите и прави усмивката по-хубава. Всеки желаеш може да си закупи „Фитнеса за лице“ онлайн, за скромната сума £ 100. Създател на уникалната технология е Лайън Сицилиано.

Въвеждането на този съвършено нов метод за тренировка на лицевите мускули, помага срещу провисване на кожата, появата на бръчки и кръгли скоби около устните (назолабиалните гънки), вертикални линии над устните (перитонеална гънки), марионетни линии и гънки по брадичката.

Според създателят на иновативното устройство: „Цялата процедура по употребата му отнема 30 секунди на ден и оказва положителен ефект в укрепването на лицевите мускули.“.

Повърхностните мерки, които често хората предприемат, като козметика и масажи не могат да окажат въздействие върху твърдостта на мускулите, които са разположени в основата на лицето. „Единствено чрез упражняване на мускулите, намиращи се около устата,  можете да се съсредоточите върху "вътрешността" и да се погрижите за тези зони на лицето, които са склонни да показват ранните признаци на стареене, като например: линиите на смеха, контура на лицето и ъглите на устата.“, обяснява създателят на технологията.

„Тренирайки лицевите си мускули, те ще поддържат вашите младежки черти. За да поддържате лицето си в добра форма, е необходимо ежедневно упражнение.“, казва Сицилиано.

Един от утвърдените футболни звезди на Реал Мадрид - футболиста Кристиано Роналдо, е станал рекламно лице на забележителният уред за лицев фитнес.

Уникалната ритмична  технология е същевременно проста и очарователна, и е създадена след консултации с експерти, за да бъде интуитивна и лесна за използване, но и ефективна.

Тренировка на усмивката, възможно ли е? Според създателят, 94% от хората изпробвали приспособлението, твърдят, че то определено работи при тях и след по-малко от месец забелязват положителна промяна не само в усмивката си, но и в цялостният си лицеизраз.

Телевизионната реклама, в която участва футболиста Кристиано Роналдо оказа огромно влияние за възприемането на необичайният продукт както в Япония, така и в чужбина.

   

0 коментарa

Виж още