Лиляна Павлова: Ако ГЕРБ е на власт, ще има саниране!

Лиляна Павлова: Ако ГЕРБ е на власт, ще има саниране!

Санирането не е спряно от мен. Аз съм вносител на постановление да осигурим този един милиард, за да гарантираме на всички български граждани, които вече санират, че ще има пари да си довършат сградите. Този един милиард е от контрабандата. Ще завършим започнатите сгради. Даваме един милиард кеш за  бетониране на санирането. Това заяви министърът в оставка Лиляна Павлова пред БТВ. 

По данни на Павлова, това било част от програмата на партията и ако са на власт, то ще продължи. Тя уточни, че не е запозната с това дали другите депутати смятат да я продължат и допълни, че се чували различни мнения по въпроса. 

"Чуваме гласове, че едните ще я спират други преформатират. Ще искам санирането да продължи. Ще настояваме пред патриотите санирането да продължи, защото това е програма за всички българи", обяви тя. 

Павлова посочи, че от ГЕРБ обмислят да подкрепят правителство, водено от патриотите, тъй като имали да им "връщат". 

"Хората казват кого подкрепят и кого не. Затова и изборите са признакът, показващ любовта им към управниците. Имаше много избиратели, които ни подкрепиха и аз им благодаря, коментира тя в отговор на въпрос получи ли ГЕРБ народната любов или я загуби.", каза още тя.  

"Който е мандатоносител и иска да формира служебен кабинет, трябва да го направи спрямо правилата. Нека патриотите преценят какви политики искат да подкрепят и ние ще изкажем нашите. Потвърждавам позицията на Бойко Борисов, че ще ги подкрепим, но няма да участваме вътре в това правителство", посочи Павлова.

"Този път успяхме да уловим снежинките във въздуха, бяхме подготвени, първият сняг не ни изненада, а пътищата бяха обработени добре". 

Това смята министърът в оставка и посочи, че благодарение на подготовката, която демонстрирали тази година, пътни инциденти, освен две сблъскали се каравани с летни гуми, нямало. 

   

0 коментарa

Виж още