Липсва информация за двама българи в Ница, където снощи беше извършен брутален терористичен атентат с камион

Липсва информация за двама българи в Ница, където снощи беше извършен брутален терористичен атентат с камион

   Няма данни за пострадали и убити българи при зверския атентат в Ница, но следите на двама българи се губят и няма информация за тях. Това разкри Диан Добрев, член на българската асоциация в Ница.

   Припомняме, че снощи вечерта камион, шофиран от терорист, прегази и уби над 80 човека във френския град и рани още десетки, някои от които с опасност за живота.

    Данните за жертвите са ужасяващи – най-малко 84 души са загубили живота си, прегазени до смърт от джихадиста. По това време в центъра на Ница, където се случва кървавия акт, се е провеждал националния празник на страната и е било пълно с хора.

   Един българин е леко пострадал. Диан Добрев коментира, че над десет хиляди българи се намират почти за постоянно на територията на Ница, а само групата във фейсбук на българската асоциация има две хиляди члена. По неговите думи градът прави опит да се съвземе след паника и да продължи постарому. Българинът каза още, че по улиците на Ница е пълно с полиция и туристи, напускащи града. Диан забелязал, че мюсюлманите из Ница се движели с наведени глави, на които било изписано унижението, че мюсюлманин е виновника за касапницата в красивия френски град Ница.

   

0 коментарa

Виж още