Любоввен триъгълник е в основата на поредното убийство!

Любоввен триъгълник е в основата на поредното убийство!

Полицията вече разполага със заподозрян като съучастник в кървавия инцидент тази нощ в петричкото село Коларово. В  гърба беше застрелян 47-годишният Георги Рачков-Рачката. Версията, която е най-доствена, е любовен триъгълник и убийство от ревност. Според информирани, мъжът имал интимни отношения с разведена жена от селото. Нейният бивш мъж обаче, не се примирявал с развода и многократно създавал проблеми на семейството й, споделят нейни близки.

Преди време в гробищния парк на село Коларово бяха жестоко пребити мъж и жена. Оказа се, че битите са Рачков и приятелката му, която е била омъжена за мъж от село Самуилово, с криминално минало, увлечение по оръжията и стар познайник на властите. Бившият съпруг е с прякор Матоко. Фамилията му е известна в района, а брат му е в затвора за контрабанда с цигари.

Полицията издирва Матоко за разпит и установяване на неговата вина за тежкото престъпление. Разпитват се още няколко познайници на ченгетата от района. Не се изключва вариантът виновникът вече да е напуснал пределите на страната, предвид близостта на селото до ГКПП Кулата. Разследването продължава и днес в селото случилото се беше най-обсъжданата тема.

Очаквайте скоро подробности!

   

0 коментарa

Виж още