Любомир Кольовски: ГЕРБ регенерираха БКП, затова не гласувах за тях! 

Любомир Кольовски: ГЕРБ регенерираха БКП, затова не гласувах за тях! 

От снощи в социалните мрежи се въртят различни причини, поради които потребители обявяват своето негласуване или липса на подкрепа към управляващата партия - ГЕРБ. 

След като стана ясно, че новият президент на България ще бъде кандидатът на инициативния комитет- Румен Радев, който получи и подкрепата на БСП. Борисов обяви официално, че ще подаде оставка. 

Припомняме, че по-рано Новини Стара Загора писа, че неведнъж премиерът заяви, че в случай, че неговият кандидат-президент не спечели изборите, той ще подаде оставка. 

"С този избор България показа червен картон на премиера", коментират запознати. А ето какво написа в социалната мрежа и журналистът Любомир Кольовски, публикуваме без намеса. 


РАПОРТ ЗА ОТРИЦАТЕЛНИЯ МИ ВОТ 
ЗА ГЕРБ И ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

Гласувах "против" Цецка Цачева защото:
1.Лицето Цецка Цачева не е кандидат за президент, тя е само подставено лице на ГЕРБ;
2.Партията ГЕРБ е продукт на БКП, а лидерите на ГЕРБ са ренегати и бивши членове на БКП, пряко свързани с репресивния орган на БКП, Държавна сигурност;
3.Партията ГЕРБ се ръководи от лидери, за които няма национална кауза, а само лично его, няма политически морал, а има политическа печалба, няма честност към обществото, а има полически лъжи, измама, непрекъсната политическа манипулация.
4.Поставената от ГЕРБ фигура - Цецка Цачева безочливо, нагло и с третокласни артистични възможности, се опита в ефир да излъже милиони избиратели за миналото и роднините си. През цялата кампания тя бе обгърната от основателни съмнения, които никой не опроверга - недоказана диплома, недоказано (неоспорено) РАБФАК образование, недоказан произход, недоказани ангажименти към ДС, заради ..., недоказани ангажименти за членство в БКП още в началото на следването....
5.ГЕРБ и неговата кандидатка - Цецка Цачева проповядват омраза и разделение на обществото - българските турци в Турция (разбирай Ердоган) са наши, а българските турци у нас са врагове. 
6. Партията на Цецка Цачева на първи тур демонстрира нечувано и невиждано незачитане на изборни резултати. От времето на т.н. промяна за първи път вторият не се яви на пресконферция, а някъде ....там.
7. Цецка Цачева и нейната ГЕРБ до днес, включително и днес изнудват обществото, превръщайки своя неуспех в проблем на всички;
8. Цецка Цачева и ГЕРБ се опитаха по най-глупавия начин да ни убедят, че техния избор е за "най-подготвения" човек в държавата за президент. Всъщност никой от нас не се подведе и безспорния факт, че кандидатката на ГЕРБ не е достатъчно образована, че кандидатката на ГЕРБ през 2016 г. не владее езици и може да говори само с посредници, че кандидатката на ГЕРБ всъщност е просто един чиновник, който само администрира (при това както му кажат) и повече прилича на регулировчик, който трябва да знае правилата на движение, но нищо повече;
9.Герб избра Цецка Цачева и не се вслуша в мнението на хората, че искат президент, с който да се гордеят, че искат президент на когото да вярват, че искат лице, което да харесват.
Рапорт даден!

Любо КОЛЬОВСКИ.

 

   

0 коментарa

Виж още