Любомир Кольовски: Цецка и ГЕРБ манипулират общественото съзнание с идеологическа мантра!

Любомир Кольовски: Цецка и ГЕРБ манипулират общественото съзнание с идеологическа мантра!

След новината за повеждането в резултатите от ген. Румен Радев, започнаха и предизборните манипулации от страна на политическа партия ГЕРБ.

До Новини Стара Загора достигна информация до момента за два опита за манипулация, първият от които бе подаден от Смолян чрез разлепен агитационен материал по повод санирането.
Вторият дойде няколко часа по-късно и бе публикация в страница във Фейсбук, която ни призовава да гласуваме за партията донесла европейските субсидии през 2009-та. 

Междувременно из социалните мрежи се завъртя и посланието на уважавания бивш журналист Любомир Кольовски, който в своя разпространен, публично статус посочва, че управляващата партия, се опитва да манипулира общественото съзнание. 

Според него мантрата, че ако ген. Радев стане президент, това ще реанимира тоталитаризма, тръдение разпространявано из всички медии от хора, членуващи в партия ГЕРБ е "Смешно и нелепо!", посочва още Кольовски. 

Кольовски твърди още, че внушението на партията е, че ако не получат абсолютна власт, България ще стигне до гибел. Ето какво пише още той, публикуваме без намеса: 


Любомир Кольовски

Манипулация на невежеството или невежество на манипулацията? Това е въпросът от края на изборния ден. Това е въпросът, който ще ни съпровожда до деня на балотажа.
Цецка и ГЕРБ манипулират общественото съзнание с идеологическата мантра, че ако ген. Радев стане президент, това ще реанимира тоталитаризма. Смешно и нелепо! При условие, че Борисов управлява втори мандат и ловко използва всички лостове и механизми на отработения модел на култа към личността. Имаме култ, а нямамеличност. Или имаме една фигура, един индивид, един тип, който е стопроцентов концентрат на мутризацията от последните 26 години от нашата история. Един тип, който съвършено ни показва как изглежда мафията, която си има държава.
Цецка и ГЕРБ заплашват и се опитват да внушат в умовете на нормалните и грамотните хора, че ако те, ГЕРБ, не са абсолютната власт, в страната ще настъпи дестабилизация. Ще живеем в хаос и беззаконие. Като че ли днес не живеем във време на всекидневни обири, въоръжени грабежи, безредие по пътищата и хаос в икономиката, здравеопазването, икономиката и т. н.
Бойко и Цецка разчитат на невежеството, безразличието и апатията. Това е тяхната хранителна среда. Без тая среда те не могат да съществуват. И сега, когато за първи път отнесоха един гръмовен шамар, паниката им съвпада с безсилието на шайката им, а поведението им наподобява агонията на настъпената змия. Умира, но до последния си дъх иска да хапе и да внушава ужас и страх в околните.

   

0 коментарa

Виж още