ЛЮБОПИТНО! 5 начина да накарате мъжа ви да се почувства специален

ЛЮБОПИТНО! 5 начина да накарате мъжа ви да се почувства специален

За да е щастлива една връзка, мъжът трябва да усеща, че е високо ценен от своята половинка. Така жената ще задържи за по-дълго време любимият си, а освен това самата тя ще се чувства добре в пълноценната си връзка. 


Ето 5 начина с помощта на които да покажете на мъжа до себе си, че е специален за вас и да му го докажете:


1. Винаги когато имате възможност бъдете до него!


Мъжът трябва да бъде сигурен, че жената до него го подкрепя във всяко негово начинание. Дами, покажете вярата си в способностите му. Бъдете негова опора, когато той не нуждае от вас. Вдъхновявайте го с личността си. 
Не го пренебрегвайте. Неслучайно хората са казали, че до всеки велик мъж, стои една жена. Жените са стожерите на мъжкото его, достойнство и сила. Могъществото на един мъж е безсмислено, ако не бива допълнено от нежната сила на любимата дама. 


2. Ценете мъжът си!


Когато знае, че жената до него го цени, един мъж се чувства истински щастлив. Оценката на любимата жена е много важна за тях. Най-добре мъжкото его се подкрепя от положителната и най-вече одобрителната женска оценка. Ако ежедневно засвидетелствате пред мъжа си колко е ценен за вас и разбира се истински вярвате в това, той ще е готов да бъде с вас през целия си живот. 


3. Не пропускайте да му направите комплимент!


Не само жените, но и мъжете периодично се нуждаят от комплименти. Позволете му да знае, когато харесвате външния му вид, постъпките му и мислите му., това ще даде увереност на партньора ви. Когато усетите, че любимият ви е единственият мъж на този свят, който ви заслужава –не пестете своите комплименти. 


4. Заложете на добрият си външен вид


Мъжът ви ще остане поласкан, ако забележи с какво старание се подготвяте за срещите с него. Мачовците са много щастливи, когато дамите им се стремят да им се харесат. 
Грешна стратегия е след като сте спечелили веднъж сърцето му, да занемарявате външният си вид, напротив завладявайте сърцето му всеки ден с привлекателността си!


5. Съхранете интимните си отношения


Интимност не се изразява само и единствено в плътски удоволствия. Нежното докосване, прегръдките и целувките са част от магията на интимността. 


 

Източник: dnes.bg

   

0 коментарa

Виж още