ЛЮБОПИТНО! 5 положителни последици от раздялата

ЛЮБОПИТНО! 5 положителни последици от раздялата

Болката след раздяла и разбитото сърце не биха могли да бъдат сравнени с абсолютно нищо друго, но имаме добра новина, от тази болка не се умира. Ето няколко положителни стимула, които можете да извлечете след раздялата с бившата си половинка, за да може да я преодолеете по-бързо.

1. Позволете си отново да бъдете секси и безразсъдни

Правете всичко, което преди не сте си позволявали да вършите. Излезете с приятелите си и  си поръчайте алкохол, опитайте и вкусът на цигарите, макар да не сте пушач. Секс за една нощ? Защо пък не? Важното е преди да промените навиците си, предварително да си поставите някакъв период, около седмица – две са напълно достатъчни. Бъдете внимателни, за да не се превърне безразсъдството ви в постоянно състояние.

 

2. Теглете черта на всеки и на всичко

Имате пълното право да теглите чертата на всичко което не ви понася поне за малко. Всеки, който е преживял раздяла отлично ще ви разбере и бъдете сигурни, няма да ви упрекне.

 

3. Изкарайте си го на всички, които заслужават

Ако има някой, който от дълго време се бърка във вашите работи, сега е времето най-после да го поставите на мястото му. Не се старайте да бъдете добри, учтиви, мили, действайте без да мислите, позволено е!

 

4. Позволете си да сте емоционални

Напълно спокойно се отдайте на всяка връхлитаща ви емоция. Плачете, крещете, хвърляйте, изгорете вещите на бившата си половинка... да от последното определено ще се почувствате по-добре. Не задържайте нищо в себе си и изобщо не се притеснявайте как ще изглежда това в очите на останалите.

 

5. Започнете на чисто!

Вие отново започвате на чисто, използвайте всеки възможен момент за да правите това което обичате. Можете да започнете нов спорт, или да си вземете домашен любим – за предпочитане куче, така докато се разхождате в парка, има вероятност да срещнете любовта. И нещо много важно, просто бъдете себе си! Само така срещайки човек от противоположния пол няма да се налага да играете роля и ще му позволите да ви обича такива каквито сте – специални!

   

0 коментарa

Виж още