ЛЮБОПИТНО!!! 7 знака, че той си пада по теб!

ЛЮБОПИТНО!!! 7 знака, че той си пада по теб!

Понякога момичета са склонни да вярват, че момче, което е приятелски настроено към тях ги харесва, а това не винаги е така.

Повечето от мъжете предпочитат да скриват емоциите си, от страх да не бъдат отхвърлени, а и за да запазят своят силен образ в очите на жените, пише blitz.bg.

Ако искате да разберете, дали той си пада по вас, просто декодирате поведението му като наблюдавате тези 7 знака:

1. Говори за вас

Ако мъжът говори за вас пред своите приятели и/или членове на семейството, това е много добър знак, тъй като мъжете си позволяват да коментират пред най-близките си хора, единствено жените, които ценят и искат да опознаят по-отблизо.

2. Прекарва свободното си време с вас

Когато мъжът е влюбен, той ще има желанието да прекарва цялото си време с жената, в която е влюбен. Ако той иска да прекарва свободното си време с вас, определено има нужда от вниманието и присъствието ви в живота му.

3. Знае кога е рождения ви ден

Когато мъжът е влюбен, той обръща внимание, на нещата, които ви вълнуват и са важни за вас, като например помни вашия рожден ден или други важни за вас дати и събития.

4. Интересува се от чувствата ви

Всеки влюбен в жената до себе си мъж, е загрижен за благополучието и чувствата ѝ. Обърнете внимание дали мъжът се интересува от емоциите ви и дали ги уважава.

5. Когато говорите, той ви слуша

Истински влюбеният мъж е внимателен слушател, той винаги вниква в думите на любимата си.

6. Защитава ви

В труден момент, влюбеният мъж винаги ще ви се притече на помощ и ще е готов да ви защити и утеши. Това е чудесен показател за чувствата на един мъж към една жена.

7. Щастлив е когато е с вас

Ако имате способността винаги да подобрявате настроението на даден мъж, това е сигурен знак, че той обича да бъде с вас и се чувства наистина отлично във вашата компания.

   

0 коментарa

Виж още