ЛЮБОПИТНО!!! 8 сигурни знака, че мъжът ви обича!

ЛЮБОПИТНО!!! 8 сигурни знака, че мъжът ви обича!

Ето най-ярките отличителни белези, по които можете да прецените, дали мъжът до вас е идеален.

Възможно ли е, да сте срещнали ли идеалния мъж без да си давате сметка за това? Често се случва, жените да не могат правилно да оценят половинката си. Създадени сме така, че не забелязваме доброто, когато е до нас. Винаги искаме повече от това което имаме и лесно си намираме повод за разочарование, пише dnes.bg.

Ето 8 отличителни знака, по които можете да разпознаете специалният мъж, а ако ги забелязвате и във вашият партньор, радвайте се – той е мъж мечта!

1. Мъжът ви не мисли за изневяра

Има мъже, на които от километри им личи, че са способни на изневяра. Докато вървят ръка за ръка с партньорката си, се заглежда и по други жени, открито флиртуват, споделят ви без притеснение коя мадама им е направила впечатление.

Ако вашият партньор, обрано на написаното по-горе, не прави нищо такова, много по-малко вероятно е да се подхлъзне по кривата и да ви изневери с друга жена.

2. Не е склонен към насилие

Част от мъжкото съсловие е склонно не само към физическо насилие, но и към психологическо. За съжаление и двата вида са изключително опасни, като понякога вторият вид е дори по-страшен, защото за жалост не винаги жертвата на емоционален и психически тормоз осъзнава своето положение.

Един мъж, който на първо място уважава  себе си, никога не би постъпил с жената до себе си по такъв грозен начин. Ако вашият партньор е именно такъв, радвайте се.

3. Не унижава околните

Желанието на един мъж непрекъснато да злепоставя и унижава околните, е ярък симптом за изключително ниското самочувствие на един мъж. Когато сме влюбени, не забелязваме истинската същност на човека до нас, но с времето когато свалим розовите очила, виждаме реалността, такава каквато е. Ако един мъж се държи ужасно с околните, но с нас е добър и мил, не забравяйте, че най-вероятно след време когато се поопознаете и се отпуснете един пред друг, ще започне да се държи лошо и с вас.

4. Постоянно ви кара да се чувствате ценни

От огромно значение за връзката е, партньорът ви да се държи с вас така че ежедневно да ви показва колко високо оценява вашата важност и значимост. Една жена е готова да отдаде вечната си любов на мъж, който я цени високо и я уважава такава, каквато е.

5. Не бяга от проблемите

За жалост, доста жени биха потвърдили, че избягването на решението на проблемите е често срещана мъжка черта. По-лесно им е да се престорят, че проблем реално не съществува, отколкото да се вглъбяват мислене и в решаването му.

Ако вашият мъж стоически посреща грижите и проблемите ви като двойка, бъдете горди – срещнали сте истински мъж достоен за възхищение. Той е истински стълб във връзката ви и винаги можете да разчитате на него.

6. Избягва конфликтите

Много е важно във взаимоотношенията ви комуникацията помежду ви да е на ниво. Когато има разбирателство, конфликтите са рядкост. Ако умеете да разговаряте то вероятно, още преди да се стигне до  конфликт вече сте обсъдили проблема и сте взели адекватни мерки за решаването му.

7. Винаги е насреща когато имате нужда от подкрепата му

Винаги когато имате нужда от неговата подкрепа, той - вашият партньор е винаги насреща. Ако разполагате с подобен „екземпляр“, вие сте истинска късметлийка, пазете го и го обичайте. А дойде ли трудност бъдете спокойна, вие имате истински мъж до себе си, на който винаги можете да разчитате.

8. Уважава вас и близките ви

Когато един човек е истински добър, той уважава достойнството и качествата на другите, без значение в какво точно се изразяват те. Той не се конкурира и не се опитва да доминира на всяка цена, а напротив приема хората каквито са.  Това е ярко проявление на нивото на интелигентност и отговорност на качествата на партньора ви.

 

   

0 коментарa

Виж още