Люси Иларионов вдига сватба за 100 бона

Люси Иларионов вдига сватба за 100 бона

Режисьорът и половинката Ани Хоанг му ще се врекат един на друг във вечна вярност през месец септември.
Най-накрая под венчило ще минат Люси Иларионов и Ани Хоанг. 
Близки на режисьора разкриват, че за сватбеното тържество към момента Люси е предвидил около 100 бона. Иларионов е твърдо решен да превърне в приказка големият сватбен ден.  
Влюбеният режисьор коментира: „Искам Ани да се чувства като принцеса и цял живот да помни този ден като най-хубавия в живота й. Тя е най-специалната жена, която съм срещал и имам нужда да й го доказвам всеки ден. Знам за какво мечтае и съм твърдо решен да го сбъдна”.
Близки до бъдещото семейство разказват, че той носил Ани на ръце и изобщо не се скъпи що се отнася до това да я зарадва и да я направи щастлива. „Готов е на всичко, а парите са му бял кахър” споделят още те. Режисьорът искал любимата му да се чувства най-специалната и обичана жена и поради тази причина бил готов да похарчи 100 бона за сватбата си с миньончето Ани. За него тя била съвършената жена и със сигурност най-добрата съпруга.
Самата бъдеща невеста на Иларионов, Ани Хоанг тъне в пълно неведение къде ще се състои и по какъв начин ще изглежда сватбеният й ден, тъй като Люси бил категоричен, че иска да организира всичко сам и да я изненада. 
Единствените ангажименти, които чалга дивата има към сватбеното празненството били изготвянето на списъкът с гости и изборът на булчинска рокля за големият ден.
Режисьора си пада по изненадите и те определено са неговият специалитет. Само преди седмица Иларионов спретна грандиозно парти по повод рождения ден на любимата си Ани Хоанг, което до деня на празника се пазеше в дълбока тайна.
Обвитото в мистерия тържеството разлюти виетнамчето и въпреки че накрая гостите станаха свидетели на радостните ѝ сълзи и обяснението в любов към Люси, Ани вдигна страшен скандал и без малко не заряза любимият си.

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още