Мадона сподели очарователни снимки на осиновените си близнаци, шест месеца преди ...

Мадона сподели очарователни снимки на осиновените си близнаци, шест месеца преди ...

Мадона публикува в профила си в Инстаграм, снимки, направени по време на семейна визита в сиропиталището Дома на надеждата. Снимките са от юли 2016 година.

На снимките е запечатан момента, в който дъщерята на Мадона - Лурд се е сгушила, до малавийските близнаци Естер и Стела, точно шест месеца, преди да бъдат окончателно осиновени.

Към настоящият момент 58-годишната звезда пази в тайната, своята кандидатурата по осиновяването на близнаците. Преди две седмици, тя дори отрече плъзналият слух, за осиновяването на Естер и Стела.

По същото време съдебният говорителят Мленга Мвула, разкри, че когато се явил в съда в Лилонгве, научил за отказа на Мадона. От своя страна, тя отрече това и категорично заяви: "Слуховете за процеса на осиновяване на близнаците са неверни!". Мадона разказа, че е била на посещение на болнично заведение в Малави, когато във вторник съдия Фиона Мвула одобрила молбата й и позволила близнаците да бъдат взети в жилището в Ню Йорк, където живее певицата.

През юли миналата година по време на едноседмичното пътуване с децата си Лурдес, Роко, Мърси Джеймс и Дейвид Банда, Мадона публикувала снимката на осиновените си дъщери, в страницата в която има над 8, 7 млн. последователи .

Мадона с осиновеният си син Дейвид Банда, от Малави. В момента той е на 11 години.

Дейвид Банда, Мърси Джеймс и Мадона

Лола прекарва свободното си време с близнаците - Стела и Естир в сиропиталището Дом на Надеждата, изображението е харесано от повече от 88 хил. фенове.

Мадона е снимала близнаците с дъщеря си Лурд, от връзката ѝ с певеца Карлос Леон.

След като по време на благотворителна дейност, организирана от самата нея, Мадона станала свидетел на тежката история на децата, певицата се почувствала "принудена" да приеме четири-годишните близнаци.

Мадона и дъщеря ѝ Лурд.

През последните две години, момичетата са живели в Дома на надеждата, в Мчинджи. Според съдебните регистри, децата са родени на 24 август 2012 г., и в момента са на четири години и седем месеца. Биологичният им баща е жив, но майка им е починала само седмица, след като ги е родила. Причината за смъртта ѝ са усложнения от цезаровото сечение. "Те идват от семейство на пет братя и сестри", казват от дома.

От името на правителството в Малави, бе определен за настойник на момичетата, Доминик Мисомали. Той ще трябва да пътуват до САЩ, за да наблюдава как Мадона се грижи за близнаците и възгледите му ще станат част от доклада за „Home Study“, който ще бъде изготвен на певеца.

Мадона се разхожда с малавийският си син Дейвид Банда

Момичетата са третите осиновени т Мадона деца. Припомняме ви, че през 2000 година, тя осинови Дейвид, през 2009 година взе под крилото си дъщеря си Мърси Джеймс, от Малави. И двете осиновени деца са на по 11 години.

Тя има и син Роко, който към настоящият момент е 16-годишен. Роко е плод на брака на певицата с Гай Ричи. Най-голямото ѝ дете е 20-годишната ѝ дъщеря Лурдес.

   

0 коментарa

Виж още