Майката на убития Николай: Не ни остана мъка! Искаме възмездие!

Майката на убития Николай: Не ни остана мъка! Искаме възмездие!

Близки и приятели на загиналия в катастрофата Николай, се събраха тази сутирн пред Съдебната палата в гр. Варна. Пред камерите на BTV майката на Ники - Анелия Терзиева, сподели сърцераздирателната история за нелепото убийство на детето ѝ.

Жената е потресена от безаконието, което съществува в държавата ни.
"Защо убиецът на моето момче не беше арестуван тогава? Това е нещо, което трябва да се направи веднага след катастрофа с жертва. Нямало алкохол и наркотици – това ли е определящото? Смъртта си е смърт. Бейтула си е карал близо 50 дни из Варна, една ходеща бомба”, каза още Терзиева.  
Тя смята, че най-малката справедливост, която трябва да бъде приложена според закона е да бъде отнета книжката на виновника и да бъде задържан. 

Семейството не е очаквало подобно развитие, посочват те пред камерите на медията. „Ние имаме една битка, която ще завършим, това не е войната. Ники е просто една битка, която ще избледнее след месец, след два, но за да спечелим войната, трябва да се обединим и да стигнем до промяна на законите”, категорична е Ралица- сестрата на покойното момче. 

„Убиецът на сина ми живее, кара си автомобила, радва се на слънцето, а ние нямаме нищо. Един гроб, това имаме”, допълни майката на Ники.

Семейството настоява за ефективна присъда по случая, като след изтичането й Бейтула да се яви отново на шофьорски изпит и психотест, които да определят дали да му бъде върната книжката.

Сега майката и всички роднини и приятели на момчето се надяват на възмездие. Искат да се спре касапницата по пътищата на страната и нарушителите да бъдат наказвани веднага. Не може всеки, който е убил на пътя и няма данни за наличие на алкохол и наркотици в кръвта, да се разхожда необезпокояван. Жената пожелава на нито една майка да бъде на нейно място.

Припомняме, че преди дни до премиера Бойко Борисов бе изпратено отвореното писмо от едната от дъщерите на Анелия. По данни на сестра ѝ- Ралица, момичето в момента е в Швеция.  

След като прочел писмото, преди дни премиерът се срещна с майката на Ники и в присъствиети на министъра на вътрешните работи и правосъдния министър обеща убиецът да бъде заловен и осъден по най-бързия начин и ефективен начин.

 

   

0 коментарa

Виж още