Майка записа учителка, обиждала двегодишното ѝ дете!

Майка записа учителка, обиждала двегодишното ѝ дете!

Скандален случай на обиди към невръстно детенце отправени от страна на учителка в детска градина, скандализираха обществеността.

Става въпрос за случай във Варна, където медицинска сестра бе записана как обижда вулгарно 2-годишно дете, съобщи БТВ. 

Публикуваният в медиите запис, бил получен, след като майката на детенцето - Кремена Гинкова се усъмнила в лошо отношение към детето ѝ.

Тя споделя, че всяка вечер малкото момиченце плачело на сън и изглеждало стресирано, станавало ли въпрос за детска градина, то избухвало в неистов плач. 

Така, за да разбере какво се случва, майката сложила микрофон в джоба на дрехата му. При прослушване на записа, направен от скрития микрофон, семейството останало потресено. В дочутите слова, сестрата крещи: 
„Направо ще го хвана и ще го оскубя. Лайнарка мръсна! Говедо, ще ти оскубя косата, свинчуга мръсна!Тихо, не ме карай да те пердаша! Докато не млъкнеш няма да спра да те тупам по устата! Тихо, не ме карай да те пердаша!“

Това, което прави впечатление от публикувания запис е, че докато текат тези слова, се чува плачът на детето. 

Медицинската сестра вече е уволнена дисциплинарно от ДГ "Морска звездица" в квартал "Младост". А допълнителни сведения сочат, че и по-рано са били подавани сигнали срещу нея, но те не са имали резултат.

Попитана за случая, медицинската сестра - Кинка Стоянова отрича обвиненията и заявява, че тонът ѝ на изказ бил по-строг. 
 

   

0 коментарa

Виж още