Майки роптаят срещу Венета Райкова! Вижте защо!

Майки роптаят срещу Венета Райкова! Вижте защо!

Родители на първолаци се възмущават, че синът на водещата Венета Райкова ( Патрик) не отговаря на критериите да учи в елитното училище „Пушкин". Водещата е използвала измамни подходи, за да вкара сина ви в елитното школо, сигнализират възмутени майки. Темата е обсъждана и в bg.Mamma.  Райкова решила, че на всяка цена детето й трябва да учи в 133 СОУ „А. С. Пушкин“ с усилено изучаване на руски език. Според официалните списъци Патрик е приет в същото училище на второ класиране с 35 точки. Амбициозната жена не пропусна да спомене, че детето й ще учи в едно от най-елитните училища в София, където е получил обучението си и неговият баща Тихомир. 

Останалите родители са ядосани защото  детето на Венета не покрива всички критерии за прием. За да бъде записан в първи клас, Патрик трябва да живее в района на училището. Освен тов,а заедно с мистериозно класиране родителите са забелязала и още нещо,което е необичайно. Патрик е снабден с униформата на школото, преди тя да бъде официално приета и разпространена сред останалите ученици. 

Една от разярените майки станала свидетел на разговор между Венета Райкова и директорката на училището, от който разбрала , че Патрик се ползва със особени привилегии и щял да бъде толериран и при бъдещия учебен процес.

   

0 коментарa

Виж още