Марешки с бизнес и в Стара Загора, до дни отваря ...

Марешки с бизнес и в Стара Загора, до дни отваря ...

Варненският бизнесмен Веселин Марешки, отваря нова бензиностанция, този път в Града на липите.

Според запознати с бизнес начинанията на Марешки, това е 16-тата му бензиностанция. Тя е разположена на улица „Промишлена“. Бензиностанцията ще работи денонощно.  В ранните часове на следобеда, под ръководството на Деница Нешева – регионален мениджър на компанията, там течаха последните технически проверки и приготовления. Г-жа Нешева, сподели, че до броени часове, обекта ще бъде въведен в експлоатация.

По предварителна информация, цените на горивата на новооткритата бензиностанция ще бъдат сравнително по-ниски от тези на конкурентите. Дизела ще се продава за – 1.84 лв. за литър, като се има предвид, че цената му към настоящият момент е над 2 лв. Бензин А-95 ще струва 1.86 лв. за литър, а в другите бензиностанции се търгува за 2.03 лв. Бензин А-100 ще струва 2.05 лв. за литър, като цената му не пада под 2.28 в конкурентните бензиностанции. В обекта ще се предлага и битова газ. Основната идея на компанията „VM Petroleum“ на Марешки е, цените на горивата да остават възможно най-ниските в населеното място, разбира се те ще варират в съответствие с продажните цени на съответното гориво за страната.

Важна подробност за клиентите е, че в абсолютно всички бензиностанции на Веселин Марешки, разположени на територията на Република България, клиентите могат да платят само и единствено в брой. За удобството на посетителите, на новооткритата бензиностанция, до дни, ще бъде инсталиран банкомат.

Регионалният мениджър на компанията, заяви, че във „VM Petroleum“ в град Стара Загора, има две колонки, всяка от които с по 6 пистолета за зареждане.Едновременно, ще могат да се зареждат по шест автомобила. Г-жа Нешева съобщи, че за качеството на предлаганите горива в обекта, всеки един клиент,  ще може да се запознае с декларация за техният произход.

Припомняме Ви, че за Веселин Марешки е познат сред местните със своите аптеки, но още през пролетта на 2016 година, бе оповестено, че бизнесмена се гласи да отвори и бензиностанция в Стара Загора.

 

   

0 коментарa

Виж още