Марион Котияр опроверга слуховете за връзка с Брад Пит (СНИМКА)

Марион Котияр опроверга слуховете за връзка с Брад Пит (СНИМКА)

Френската актриса Марион Котияр опроверга слуховете за каквато и да е романтична връзка с Брад Пит след като обяви, че заедно с дългогодишния си партньор очакват второ дете.

"Това ще бъде първата и единствената ми реакция към нашумялата през последните 24 часа новина, в която бях въвлечена", пише актрисата наградена с Оскар в свое изявление, публикувано вчера в Инстаграм.

Ето снимката, която актрисата сподели в социалната мрежа на Инстаграм:

Звездата участвала в популярните филми: „Артиста“ и „Ръжда и кости“ заяви: „ не обичам да коментирам подобни жълти новини като тази, нито пък ги вземам на сериозно, но тъй като възникналата ситуция пряко засяга хората, които обичам, трябва да отговоря."

Котияр потвърди дългогодишната си връзка с актьора Гийом Кане, с когото имат 5-годишен син. В своят пост в Instagram, тя качи снимка на която е изобразена птица, която се рее в небето, под нея Котияр пише, че партньорът й е "единственото което ѝ трябва " и че двамата  очакват още едно дете и добавя: „Той е моята любов, най-добрият ми приятел, единственият.“.

Котияр, която през 2007 г. спечели Оскар за превъплащението си в ролята на легендарната френска певица Едит Пиаф в „Животът в розово“, заедно с Брад Пит снима романтичния трилър „Съюзени“, действието се развива по време на Втората световна война, филмът ще се появи на големият екран през ноември тази година.

Тази седмица се появиха слухове, предполагащи възникнала по време на снимките на новият филм, романтична връзка между Котияр и Брад Пит. Таблоидите обявиха, че това е причината за подадената в понеделник от Анджелина Джоли след 12 години съвместно съжителство, молба за развод.

"Тези разговори са безсмислени и изтощителни", пише Котияр. "И до всички медии и хейтъри, които лесно променят своята преценка, искрено ви пожелавам бързо възстановяване!"

Котияр казва, че се надява Анджелина Джоли и Брад Пит "да намерят спокойствие в този толкова труден момент."

 

   

0 коментарa

Виж още