Марица Изток 3 подкрепи проекта „Гордея се с труда на моите родители” (СНИМКИ)

Марица Изток 3 подкрепи проекта „Гордея се с труда на моите родители” (СНИМКИ)

Красимир Лаков е само на 9 години, за участието си в проекта „Гордея се с труда на моите родители”, момчето сподели: „Промених решението си. Ще стана като татко!“.

За четвърта поредна година 50 деца, бяха посрещнати от КонтурГлобал Марица Изток 3. Ежегодно фирмата предоставя на малчуганите възможността за ранното професионално ориентиране, посредством съпреживяване на професиите.

В понеделник /31 октомври/, бе поставено началото на кампанията, в която служителите на телевизия Bulgaria ON AIR, представиха на своите деца какво представляват професиите им. Сред най-атрактивните за хлапетата професии бяха: радиоводещ, репортер, режисьор на новините, редактор на новинарски интернет портал, тонрежисьор, преводач, блогър и търговец на реклами.

В Денят на будителите /1 ноември/, електроцентралата посрещна децата, чиито родители работят в Огняново-К, най-големия производител на варови продукти у нас.

По време на мероприятието, те научиха много любопитни факти, като например: в какво точно се изразява работата на електроинженерите, какви инструменти използват специалистите, в какво се изразява работата на лаборантът, какво означава да бъдеш преводач в голяма компания.

   

0 коментарa

Виж още