Милиардерът Ричърд Брансън на косъм от смъртта (СНИМКИ)

Милиардерът Ричърд Брансън на косъм от смъртта (СНИМКИ)

66-годишният бизнесмен - Ричърд Брансън, чието парично състояние се оценява на над 5 млрд. долара, е претърпял злополука. Той е паднал с главата напред на улицата, докато карал велосипед заедно с децата си Холи и Сам.

Ричард Брансън е собственикът на компанията „Върджин Груп”. В понеделник, той претърпя тежък инцидент, докато заедно с децата си карал колело. Едва вчера, след като в личният си профил в социалната платформа Инстаграм, Брансън публикува снимки от случилото се, излязоха подробности около случилото се.

Самият Брансън споделя, че след падането с велосипеда си на шосе на Британските Вирджински острови и сериозната контузия на главата която получил в следствие от него, си е помислил, „че ще загине”.

Състоянието на 66-годишният бизнесмен, се оценява на рекордната сума от 5 млрд. долара, на 22 август /миналият понеделник/ паднал с главата напред, докато карал с децата си Холи и Сам, пишат от vesti.bg.

След произшествието милиардерът има видими наранявания по лицето и тялото, но за негов късмет медиците уверяват, че се е измъкнал без по-сериозни и трайни увреждания.

В петък, Ричард Брансън разказа:  „Спусках по баир към Леверик Бей, когато изведнъж започна да се стъмнява. Така без да забележа минах през легнал полицай на улицата. Следващото, което си спомням, е как прелетях над кормилото и животът ми буквално мина на лента пред очите ми. В онзи момент, наистина реших, че ще умра. Полетях с главата напред, но за щастие бузата и рамото ми понесоха тежестта на удара, а носех и каска, която в действителност ми спаси живота. Колелото ми полетя от скалата от другата страна на пътя и изчезна в хълмистата бездна. По-късно намерихме велосипеда напълно унищожен”.

След премеждието, което едва не рискува живота му, той сподели снимки с които иска да покаже на любителите на колоезденето, как от удоволствие, при невнимание спортът може да има фатални последствия и апелира към това всеки да кара с каска на главата си.  

   

0 коментарa

Виж още