Министърът на туризма с план за Казанлък

Министърът на туризма с план за Казанлък

Среща по проблемите на туризма в Казанлък, ще се проведе в новооткрития музей на розата в града, като инициативата е на министъра на туризма – Николина Ангелкова.

На срещата министърът на туризма ще се види с представителите на туристическия бранш в града и с кметовете от региона на Розовата долина. Въпросната среща ще има за цел да бъдат координирани действията на представителите на туризма и кметовете от района, за да бъде популяризиран туризма в региона на Розовата долина.

На срещата се предвижда да се обсъди направата на специални туристически маршрути из района по проект „Долината на розите и тракийските царе”. Това ще се прави с цел задоволяване на вкуса на всеки един турист, който е избрал района на Казанлък за туристическа дестинация.

Планът е регионът да е благоприятен за хора, които търсят тихо и спокойно кътче, за хора, които търсят екстремни преживявания, за хора, които просото обичат да пътуват от град на град, както и за хора, които просто искат да отидат на почивка и да могат да се насладят на прекрасна архитектура, спа и какво ли още не.

Ако планът на министъра на туризма успее, то Казанлък ще стане едно от топ местата за почивка и туризъм в България.

   

0 коментарa

Виж още