Мистериозен НЛО с големината на Юпитер се разби в слънцето (СНИМКИ)

Мистериозен НЛО с големината на Юпитер се разби в слънцето (СНИМКИ)

Според конспиративни теории направените в космоса снимки, доказват съществуването на гигантски извънземни космически кораби в нашата слънчева система.

Почитателите на извънземните твърдят, че НЛО с размерите на Юпитер, е претърпял срив по време на своят полет в откритият космос, в следствие на което се е разбил в слънцето.

Необичайните снимки, направени от космическия апарат Сохо (SOHO), който се управлява съвместно от НАСА и Европейската космическа агенция, показват как необичаен обект кръжи близо до повърхността на слънцето.

Според учените, размерът на НЛО е приблизително колкото този на планетата Юпитер.

Руският сайт Pravadu, описва изображението, като съставено от прозрачна група пръстени, преплетени един в друг. Докато много хора вярват, че кораба се е блъснал "случайно", други теоретици смятат, че обектът всъщност е извънземен космически кораб, който се зарежда с помощта на слънцето.

Във видеото качено от клубът за паранормални явления Крусибъл, се споменава, че обектът е приблизително с размерите на Юпитер.Когато огромен обектът се е блъснал в слънцето, се вижда ярък проблясък на светлина, за за този феномен, към настоящият момент учените нямат никакво научно обяснение.

В края на миналата година, за снимките направени от НАСА които бяха разпространявани онлайн, теоретиците на конспирацията обясняваха, че голям брой извънземни космически кораби се събират в близост до повърхността на слънцето, и се зареждат от слънчевата енергия.

Сноп светлина свързва кораба със слунцето.

Снимките показват странно бяло петно, което постепенно се доближава до слънцето и се присъедини към неговата повърхност посредством  "свързваща линия", която оприличават на лъч светлина.

Много от хората видели снимките, задават въпрос към учените "Дали това в действителност е масивен НЛО, захранващ се със слънчева енергия от разстояние?".

НЛО блогърът Скот C. Уоринг, който управлява уебсайта „НЛО Daily“ сподели своите мисли за новите снимки. Той написа: "Това определено е заснето НЛО в близост до слънцето. Възможно е летателният апарат наистина да използва слънчевата енергия вместо гориво или пък по някакъв начин за." Той също така посочи, че НЛО блести в бяла светлина, докато плазмата на Слънцето е оцветена в жълто и добави: "Това означава, че плавателният съд е изработен от различен материал, който е устойчив на повърхността на Слънцето.".

   

0 коментарa

Виж още