Мистериозна призрачна фигура изплаши семейство в Шотландия (СНИМКИ)

Мистериозна призрачна фигура изплаши семейство в Шотландия (СНИМКИ)

Мистериозна "призрачна фигура, държаща в ръцете си бебе", изплаши посетителите по време на посещение в прокълнат замък.

78- годишният Бил Андрю, решил да направи снимка на семейството си, за спомен от ваканцията. Близките му застанали пред шотландският замък. Когато разгледали внимателно снимките, те забелязали нещо необичайно на една от вратите, се прокрадвал неясен образ, приличащ на призрачно привидение.

На необичайната снимка, която Бил Андрю направил на дъщеря си Колийн и на внучката си Джесика, по време на посещението в Замъкът, разположен на територията на Абърдийншър, заедно със семейството му било заснето и призрачно създание.

Призрак държащ в обятията си бебе, се появил на снимката на едно семейство, застанало в предната част на обитаваният от духове замък.

Бил и семейството му не са първите, заснели призрачно създание в района на замъка. По-рано този месец, Бил и дъщеря му Колийн дошли на посещение в замъка. Неговата внучка Джесика Хокли, както и тригодишният му правнук - Финдли, които живеят в Кент, се присъединили към екскурзията. Бил решил да заснеме семейството си в предната част на замъка, едва след това, Колийн забелязала странната фигура, стояща пред главният вход.

 "Семейството ми дойде до Англия за една седмица, за да остане с мен и решихме, че можем всички заедно да отидем и да видим замъка.“, разказва Бил.

"Ако трябва да бъда честен, до този момент не знаех, че замъкът се слави с призрачна репутация.", обяснява фотографа. Когато снимките били извадени, Бил не забелязал в тях нищо необичайно, но когато дъщеря му ги прегледала, тя се натъкнала на странният образ зад тях.

Бил коментира, още: "Аз не съм сигурен дали това е призрак или не, нито пък имам информация за факти свързани с историята на замъка, но определено със семейството ми ще запомним това пътуване."

Колийн се свързала с персонала на замъка, за да провери дали те имат някакво обяснение за призрачният наблюдател. Оказало се че това не е първият случай, в който призракът се появява пред гостите.

Мениджърът на имота - Джеймс Хендерсън заяви: "Налице са редица мистериозни наблюдения в и около замъка. Тази година по  време на Хелоуин, водачите, които предвождат посетителите в замъка са съобщили, че са усетили нещо странно."

Почти всички докладвали, че влизайки навътре в предверието, почувствали хлад, макар отоплението да работило, необичайни шумове се чували през стените, в иначе празната и необитавана от никого сграда." Може ли тази снимка да е свързана с това? Или, може би това е ликът на Зелената дама?"

Според Хендерсън, Зелената дама почти винаги се проявявала в една и съща стая в замъка, характерно за нейният образ било, че държи новородено дете в ръцете си. Той заяви, че също е виждал странното привидение. Легендата разказва, че по време на ремонтни дейности, при камината на замъка били открити опожарените кости на жена и на дете. Мениджърът дори твърди, че и самата кралица Виктория е станала свидетел привидението.

   

0 коментарa

Виж още