Мистерията около мъжа на Мейзер се заплита

Мистерията около мъжа на Мейзер се заплита

Според разследващите престъплението има версия за убийство чрез удушаване на културиста Николай Димов

Вчера рано сутринта полицията във Варна е вдигната на крак след жестокото убийство на съпруга на сексбомбата Анита Мейзер. Културистът и фитнес инструктор  - Николай Димов, е бил намерен мъртъв от Анита  малко след полунощ в неделя в жилището им, разположено в луксозна кооперация на стотина метра от правителствената резиденция "Евксиноград".

Веднага след инцидента със съпруга на Мейзер на територията на V РПУ в Златни пясъци е образувано досъдебно производство. Такава беше подадената кратка информация от МВР-Варна.

До късния следобед на вчерашния ден съдебните доктори извършваха аутопсия на трупа на културиста.

Лекарите са достигнали до становището, че мъжът не е заклан, по тялото му няма каквито и да е порезни рани, нито е прострелян, каквито бяха първоначалните версии за случилото се. Според съдебните медици най-вероятно става дума за удушаване или задушаване, което е причинило смъртта на Николай Димов.

Разследващите категорично отхвърлят възможността за инфаркт или инсулт, който да е причина за смъртта му.

Димов е вторият съпруг на Анита Мейзер. Двамата от няколко години живеят в Лас Вегас, а през лятната ваканция се прибират да почиват във Варна. Освен с културизъм той е тренирал зад океана бойни изкуства като жиужицу, муайтай, ММА.

Преди две години избухнаха скандалите около Анита Мейзер, след участието й в конкурса Мисис Свят. Известна още като родната Памела Андерсън, като дори холивудската звезда й отстъпва с 11 см по-малка гръдна обиколка.

С убитият вчера Димов, се запознават в САЩ. Женят се на брега на океана в Хавай на 1 януари 2011 г в 11,11. Според местни нумеролози им предсказали тази дата и този час щял да им донесе щастлив семеен живот. 

Преди да сключи брак с Димов, Анита има друг брак - с американец, от който има дъщеря на 26 години – Джули.  След развода си с него сексапилната дама предпочита да се прибере в родната си Варна, през 2008 г. починал първият ѝ мъж от от сърдечен удар.

 

Източник: dnes.bg 

   

0 коментарa

Виж още