Митко Цонев-младши: Поглеждам негова снимка и се досещам колко много ми липсва ...

Митко Цонев-младши: Поглеждам негова снимка и се досещам колко много ми липсва ...

Димитър Цонев-младши е синът на вече покойният журналист Димитър Цонев, който на 23 август почина след като претърпя тежък инсулт. Младежа написа писмо под формата на пост в мрежата на Facebook. В него синът му разказва с какво ще запомни баща си.

Димитръ Цонев – младши споделя, че за хората които го познават вероятно изказването му в социалната мрежа ще се стори странно и необичайно. Младши обаче направил това изключение по две причини. Първата е, че чрез този пост младежа искал да изрази мислите си за загубата на баща си – Димитър Цонев, а втората причина е, че четейки написаното от него обикновеният читател може да научи нещо полезно, дори да не познава лично самият него или покойният му родител.

С всеки изминал ден, след като са съобщили на семейството му, че татко му е починал в реанимацията момчето все по-ясно осъзнава, че повече няма да го види, да го чуе и да го прегърне и колкото повече осъзнавал това, толкова повече тъга усещал. „Поглеждам негова снимка и се досещам колко много ми липсва.“

Младши споделя за себе си, че е човек който умее да контролира емоциите си, но когато изгледал репортажа на БНТ в честа на баща му, не успял да сдържи сълзите си и допълва, че му се иска да го види отново, да го прегърне и да му каже колко много го обича и колко важен е за него, а също и че е невероятен баща.

След неочакваната кончина на баща му, младежът се запитал какво е научил през дните когато баща му е бил в безсъзнание в болницата. Осъзнал е колко всъщност е важно здравето и че дори и когато се чувстваме добре и здрави пак трябва да сме проактивни към здравето си. „Ако има 1 нещо, което да вземеш от този пост - то нека е като видиш твои близки следващия път им кажи колко са важни и колко ги обичаш.“

Митко Цонев-младши изрази своите благодарности на всички, които изказаха съболезнованията си и които са подкрепили семейството му в този труден момент.

 

Източник: dnes.bg

   

0 коментарa

Виж още