Млади бесепари на обучение, организирано от ПЕС

Млади бесепари на обучение, организирано от ПЕС

14 млади социалисти от Младежкото обединение в партия БСП, представляват област Стара Загора по време на двудневен семинар. Събитието е под ръководството на Партията на европейските социалисти (ПЕС), а темата на семинара е „Активисти в действие“.

За провеждане на форума е избрана морската столица – град Варна. Той се провежда днес /1 октомври/ и утре /2 октомври/. Младите социалисти ще имат невероятната възможност, лично да се срещнат с кандидатът за президент на БСП - ген. Румен Радев.

Освен ген. Радев в двудневният семинар ще вземат участие и Корнелия Нинова - председателят на Националния съвет на БСП, Сергей Станишев - президентът на ПЕС, десетки активисти на ПЕС,доброволци участващи в кампанията на ген. Радев и на Илияна Йотова, както и членове на предизборни щабове на БСП от цялата страна.

С младите представители на социалистическата партия, ще сподели своя опит и Виктор Негреску – евродепутат от съседката ни Румъния. Той ще разкаже за своята успешна практика относно провеждането на кампании.

   

0 коментарa

Виж още