Млад мъж уби жена с кол!

Млад мъж уби жена с кол!

23-годишен мъж от пазарджишкото село Братаница е пребил до смърт с дървен кол своя 38-годишна съселянка поради стара междусъседска вражда. Убиецът е .

Пребитата жена е била намерена в ужасно състояние на улица в селото в събота около 23.30 ч., съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Към местопроизшествиет веднага били тръгнали екипи на полицията и Спешна помощ, но при пристигането им жената е била починала.

Самоличността й е била установена. Жертвата е 38-годишната В.Я. от същото село. При направения първоначален оглед по тялото са установени множество следи от насилие. За разследване на случилото се е сформиран екип от криминалисти от РУ-Пазарджик и ОД на МВР, експерти, разследващ полицай, уведомена е Окръжната прокуратура в областния град. Трупът на жената е подготвен за аутопсия в отделение по „Съдебна медицина” при МБАЛ-Пазарджик. Във вързка с тези предприети действия е задържан 23-годишният М.Я. от село Братаница. С дървен прът младият мъж нанесъл множество удари в областта на главата на своята жертва. По първоначална информация причината за скандала и последващия побой е стара междусъседска вражда. 

Убиецът е задържан в ареста за 72 часа. 

По неофициална информация на пазарджишкия вестник „Виделина” убитата се казва Василка Янкова. Тя е сестра на 44-годишния Йордан Асенов, който на 6 декември м.г. бе убит по особено жесток начин от 27-годишния син на кмета на Братаница Васил Спасов, 34-годишния му работник Георги Николов, известен с прякора си Фашиста, и 29-годишния Илиян Николов от село Ветрен дол.

   

0 коментарa

Виж още