Момиче уби изнасилвача си!

Момиче уби изнасилвача си!

62-годишен мъж е бил убит от 18-годишно момиче в дома  си на старозагорската улица "Чая", съобщиха от МВР. Убийцата е в ареста. Тя е била изнасилена.

Вчера в 10.29 часа на тел. 112 е получен сигнал от 41-годишна старозагорка, че е открила трупа на чичо си Богдан Стоянов Динев в дома му. 

На място е изпратен екип криминалисти. При извършения оглед се е разбрало, че по тялото на 62-годишния мъж има множество порезни наранявания в областта на корема и слабините. Смъртта му е настъпила заради  кръвозагуба.Малко по-късно е задържана и убийцата - 18-годишна девойка от Стара Загора. Повдигнато й е обвинение и е задържана за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура.

От пресцентъра на държавното обвинение обявиха, че са назначени голям брой експертизи – съдебно-медицинска на трупа, съдебно-медицинска на обвиняемата, психолого–психиатрична на обвиняемата, както и за изследване на веществени доказателства. 

Когато е била задържана, 18-годишнота девойка е съобщило, че вечерта на 25 юли е била изнасилена от Богдан Динев. 

До този момент е установено, че убитият мъж е осъждан много път и е, изтърпявал наказания „лишаване от свобода“, включително за престъпления по глава „Разврат“ на Наказателния кодекс. За това път обвиняемата няма престъпни прояви и не е осъждана. Ученичка е в елитно училище в Стара Загора и с отличен успех е завършила учебната 2015/2016 година. Ученичката е работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да помага на семейството си.. Именно там Богдан Динев се е запознал с нея. 

Очакват се резултатите от назначените експертизи, разследването продължава.

   

0 коментарa

Виж още