Мъже пътуват стотици километри, за да се оперират в българска болница

Мъже пътуват стотици километри, за да се оперират в българска болница

Често мъжете страдат от увеличена простата, тя затруднява уринирането, пречи на нормалният нощен сън, а при по-сериозните случаи се стига и до катетър, единственото решение е операция. Екипът от лекари на Хил клиник е утвърдени с годините, освен това от болницата разполагат с модерна техника за лечение. Хиляди пациенти са открили лечение и към днешна дата водят здрав и пълноценен живот.

С едни от най-добрите лазери за извършване на безкръвна хирургия на простата и под ръководството на известния в цял свят д-р Фернандо Санча, работят лекарите в клиниката, които имат не само огромен опит и знания, но и могат да разчитат на отличен набор от съвременна апаратура.

Д-р Боцевски, споделя, че за целият екип, а и за мъжете, страдащи от смущения в уринирането е предимство да разполагат с апаратура от висок клас. Абсолютно всяка простата, без значение от нейната големината, подлежи на безкръвна интервенция и на сигурно отстраняване. Д-р Боцевски разказва, че в своята практика често пациентите са с 100-120 грамови жлези, а в клиниката преди време успешно е бил опериран мъж с над 300–грамова простата.

Всяка една от извършените лазерни операции на простата допринасят за добрата репутация на Хил клиник. В болницата пациентът не бива подлаган на пълна упойка, а кръвозагубата и болката са сведени до минимум от медиците.

Д-р Фернандо Санча, коментира, че всичко което с колегите му правят, от въвеждането на нови и модерни технологии, усъвършенствани техники, до перфектно обученият медицински персонал е в името на пациентите им. Желанието на целия екип, е на мъжете в България да бъде предоставена възможност да се лекуват в условия, съпоставими с тези в Западна Европа и САЩ и добави, че у нас няма друга клиника, в която посредством лазер да са извършени повече от 1300 операции.

Лазерите са предпочитани в урологията, защото позволяват без разрез да се отдели увеличената простатна тъкан и да бъде възстановено уринирането. Наличието на „великата тройка в лазерната урология“ – Зелен лазер, Тулиум лазер и Холмиум лазер превръщат клиниката в естествен първи избор за много българи, а и не само.

Консултации със специалистите работещи в Хил клиник могат да се направят само след предварително записване на час, а стойността на пакет „профилактика на простата“ в момента е отстъпка и цената му е 35 лв.

 

Източник: dnes.bg

   

0 коментарa

Виж още