Мъжът на Анита Майзер жестоко убит във ...

Мъжът на Анита Майзер жестоко убит във ...

Жестоко убийство потресе Варна, мъжът на скандалната "Мисис България Свят" Анита Мейзер е бил завързан и умъртвен в собственият си дом.

Името на жертвата е Николай Димов, той е бил убит тази нощ, съобщават разследващите органи позовавайки се на доказателствата.

Полицията във Варна потвърди, че има регистриран сигнал. Ирена Петричева от варненската полиция, заяви, че малко след полунощ на телефона в полицейското управление е бил получен сигнал за тежко криминално престъпление. Незабавно сигналът е отработен и своевременно е уведомен прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на местопрестъплението. Полицията е предприела веднага незабавни действия по разследването.

Очаква се по-късно днес Окръжната прокуратура в град Варна да излезе с официално становище по случаят.

Според сигурни източници, вчера съпрузите Анита и Николай се прибирали от разходка. През нощта малко преди 3.00 ч.  пред кооперацията, в която двамата живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Съпругът на Анита се заприказвал с тях, а тя отишла до близкият квартален магазин. Излизайки от обекта тя не видяла Николай и тръгнала към дома си. Когато се прибрала обаче, Анита останала шокирана от видяното, мъжът ѝ Николай бил с прерязано гърло.

Незабавно Анита подала сигнал в полицията, а на място на инцидента пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група.

Към настоящият момента се извършва повторен оглед на апартамента на семейството. Потресената от убийството Анита дава обяснения в полицейското управление, които ще помогнат за разкриване на извършителя. По случая е образувано досъдебно производство.

Анита Мейзер, носи фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт. Миската нашумя с участието си в конкурса Мисис Свят през 2014 г., когато представи България.

С Николай се запознава в Щатите, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на баскетболния тим "Лейкърс". Самата Анита инвестира в недвижимо имущество и акции на стоковата борса.

 

Източник: dariknews.bg

   

0 коментарa

Виж още