Мъж попадна в комична ситуация в известен хранителен магазин! Той...

Мъж попадна в комична ситуация в известен хранителен магазин! Той...

Журналистът Антон Стефанов попадна в изключително нелепа ситуация. В социалните мрежи той сподели, че за първи път му се случва, когато доброволно иска да си похарчи парите, да откажат да му продадат стока. Комичният сценарий се е разиграл днес по-рано, в столичен супермаркет от веригата Billa. 
Стефанов е известен със своята страст към шоколадовите яйца и играчките в тях. Решил да си купи три кори от новата серия. Но... на касата, отказали да му вземат 100-те лева. Журналистът, изумен от случващото се, попитал  защо и заявил, че не ги краде а си ги плаща. След като извикали управителя на магазина, той също отказал. Проблемът бил във фирмената политика на Billa или по-точно, че това количество е много повече от необходимото на едно домакинство.
Стефанов споделя, че твърдо бил решил за нищо на света да не си даде трите кори с яйца.
Последвали дълги обяснения и увещания - от сорта, че в семейството му наистина се изяжда такова количество яйца, редица провокативни въпроси от типа има ли наредба, в която да е указано кое домакинство колко яйца може да консумира и изразяване на открито възмущение - че дори и през социализма не е било така.
След горните сцени, се наложило да се намеси охраната, но журналистът не отстъпвал.
о вече станах опасен за околните. Викам си край - сега ще ми сложат белезниците за едни яйца! Ама пусто хоби. Ще се мре за него и това си е! След още куп преговори, управителят се съгласил, че това все пак е магазин а не музей и предложил компромисен вариант - да си купи по 1-кора, но на три различни каси. Това вбесило още повече Стефанов, попитал колко обиколки трябва да направи на магазина. Попитал не е ли възможно просто да бъдат маркирани на три различни сметки.
Най-накрая намерили решение. Управителят въвел следния ред - Стефанов купува кора с яйца, след него клиент, после втори път и пак клиент и трети път. Така платил трите кори и вече е горд собственик на 72 шоколадови яйца. 
И все пак е изумен и попита в социалните мрежи - абе вие от BILLA, нормални ли сте?
Споделете , ако сте участвали или сте били свидетели на подобни ситуации.

снимка: личен архив във facebook профила на А.Стефанов

   

0 коментарa

Виж още