Мъж пострада сериозно, след тежка катастрофа в Старозагорско

Мъж пострада сериозно, след тежка катастрофа в Старозагорско

След като преживя сериозна катастрофа, мъж от Стара Загора е с мозъчно сътресение.

Злополуката се е случила на 3 февруари /петък/, около 14.40 ч. Шофьорът управлявал товарен автомобил от марката „Мерцедес Спринтер“, по пътя свързващ Стара Загора с Казанлък, претърпял

В близост до отбивката за село Змейово, 52-годишният водач на автомобила е загубил управление, в следствие на което се е блъснал първо в мантинелата, а непосредствено след това се е врязал в превърналата се в лед, снежна маса край главния път.

При сблъсъка, мъжът е получил сериозни наранявания, сред които фрактура а носа и тежко сътресение на мозъка. 52-годишният водач, веднага е настанен от медицинските екипи в УМБАЛ – град Стара Загора. Към настоящият момент от болницата съобщават, че пациентът е без опасност за живота и че постепенно състоянието му се нормализира.

Медиците са взели кръв от пострадалият, която ще бъде подложена на изследване, за да се установи дали евентуалната употреба на алкохолна напитка, не е причината за случилото се произшествие.

Имуществени щети има както по мантинелата, така и по товарният автомобил. По случаят е образувано досъдебно производство.

   

0 коментарa

Виж още