Най-големите грешки на известните актриси

Най-големите грешки на известните актриси

Във всяка професия има препядствия, напрежение и най-вече конкуренция. Има моменти, в които дадени неща и ситуации подлагат на изпитание търпението, самообладанието и издръжливостта. 

Това се отнася с пълна сила за актьорската професия.

Вижте какви са били изпитнията пред няколко от най-прочутите актриси на снимачната площадка  които споделят за най-големите си грешки до този момент.

Никол Кидман

Признава, че не може да си прости притеснението  в началото на своята професия. Кидман винаги е била неуверена за уменията и качествата си - проблем, с който се бори и до днес и който пречи на развитието ѝ. Трудно е да си представим как тази забележителна жена да се притеснява за подобни неща.

За разлика от колежките си, София Вергара  няма притеснения за ролите си в телевизията, но това, за което се разкайва е, че не е пазила достатъчно кожата си от слънцето преди време.

Натали Портман 

Кинозвездата с израелски корени е популряна с предразсъдъците си към голите сцени. По тази причина, тя съжалява за ролята си в "Призраците на Гоя" през 2006 г. Обещява си занапред да се вслушва в интуцията си относно бъдещи роли.

Кейт Уинслет

Тя дължи огромния си успях на главната роля в култовия филм "Титаник". За участието си в него обаче актрисата има свои угризения, по-точно за сцената, в която Леонардо ди Каприо я рисува чисто гола.

   

0 коментарa

Виж още