Най-дългата надуваема пързалка в Европа – у нас! Вижте къде!

Най-дългата надуваема пързалка в Европа – у нас! Вижте къде!

Най-дългата надуваема пързалка в Европа е с размери 350 метра и се намира в България.  Разположена е на Бъндеришката поляна над Банско.

Маркетинговия директор на „Юлен“ АД - Иван Обрейков, заяви, че целта на атракцията е през летния сезон да се предостави разнообразие и на хората, които предпочитат величието на планината, пред морските курорти.

Иван Обрейков обясни, че квалифицирани инструктори ще се грижат за безопасността на децата. За ютюбинг спусканията задължително се използват обезопасителни каски, а за тези, които са забравили банските си костюми, организаторите също са помислили.

От няколко дни кабинковият лифт, който свързва Банско с Бъндеришка поляна също работи, с помощта ми туристите ще бъдат улеснени в изминаването н големите разстояния в местността.

Само четири страни в света - Нова Зеландия, САЩ, Австралия, сред които вече се нарежда и България, разполагат подобно съоръжение.

Организаторите са избрали за целта неслучайно красивата Пирин планина. Тя е сред най-предпочитаните дестинации през лятото за семействата с малки деца. Освен това новоизградените атракции допълват приятното усещане за отдих сред планинската природа.

За развлечение на туристите на Бъндеришката поляна освен надуваемата пързалка, има изградени и други забавления като: стадион за биатлон, игрище за мини голф, стрелбище, атрактивни живи джаги.

Планинския спортен комплекс предлага още: надуваеми замъци, люлки и игрови кътове за малчуганите.

Цените на забавленията варират в порядъка на 5 до 10 лева, като на семействата и на по-големите групи се правят отстъпки.

 

Източник: uspelite.bg

   

0 коментарa

Виж още