Направиха запор на жилището и сметките на Венета Райкова

Направиха запор на жилището и сметките на Венета Райкова

Венета Райкова е в тежко, финансово положение. Съдът е запорирал сметките и е наложил възбрана върху семейното жилище на водещата, където тя живее със съпруга си и детето. Това става, след като Юксел Кадриев успява да я осъди на втора инстанция.

"Абсурдната държава, в която живеем. Приятели, днес получих Покана за доброволно изпълнение, с която ме уведомяват, че е наложен запор върху банковите ми сметки и е наложена възбрана върху единствения апартамент, в който живеем със семейството ми. Това е вследствие на спечелено дело срещу мен от Юксел Кадриев – водещ на новините на bTV на втора инстанция. Първа инстанция ме оправда. Предстои да обжалваме пред трета.
 
Делото е  по повод това, че в „Горещо“ преди пет години на Венета й гостувала бившата жена на Юксел и разказала за проблемите си с него. Недоволен от чутото, Юксел завел дело не срещу бившата си съпруга, не срещу продуцента на предаването и не срещу Нова телевизия, излъчила предаването, а срещу самата Райкова. Тя е шокирана от това,че съдията по случая за месец взела съвсем различно и противоположно решение
на това на първа инстанция, без събрани нови доказателства.

"Нормално ли е преценката на един съдия да бъде коренно различна от другия съдия с едни и същи доказателства, при положение, че законът е един и същ?!"- пита отчаяната Венета. До този момент никой от продуцентите и телевизията не е застанал зад нея и тя е напълно сама.

   

0 коментарa

Виж още