НАП Стара Загора обяви на търг седем товарни автомобила

НАП Стара Загора обяви на търг седем товарни автомобила

Днес в офис на НАП - Стара Загора, за публична продан бяха обявени седем товарни автомобила от среден клас. Обявените за продажба автомобили са:

- 3 автомобила от марката Фиат Скудо и Добло;

- 2 автомобила от марката Форд Транзит и Карго;

- 2 автомобила от марката Опел Комбо и МАН.

Абсолютно всички са преминали преглед в сервиз, по време на който специалистите са установили, че са в добро техническо състояние. Всички седем коли са в експлоатация, а годината на производството им е след 2003 г.

Освен товарните коли, на търг е пусната и професионална машина за оформяне и претегляне на тесто. Към машината се предлага и климатична тунелна инсталация, служеща за бързо охлаждане на приготвените тестени изделия.

В периода 17 – 21 октомври, всички желаещи, могат да заявят своето участие в тръжната процедура, като изпратят своите ценови предложения на адреса на офиса на НАП в града на липите: ПК 6008, град Стара Загора, ул.„Кенали“ 1.  или като подадат необходимите документи директно в деловодството на НАП.

21 октомври (петък) е крайният срок, да бъде внесен по банков път депозитът, чиято стойност задължително трябва да бъде 20% от първоначално обявената цена за продажба.

Обявените от НАП дати за провеждане на търговете са: 27 октомври (четвъртък), от 14:00 ч. и от 15:30 ч. и 28 октомври (петък) от 11:30 ч. Тръжните процедури ще се състоят в офиса на НАП - Стара Загора, находящ се на ул. „Кенали“ 1.

През работните дни, от 17.10 до 21.10, в часовете от 10:00 ч. до 16:30 ч. на посоченият адрес в Ст. Загора, всеки желаещ, може да се възползва от предварителен оглед на седемте товарни коли.

Относно условията и правилата за участие в търга, за определените началните цени, за банковите сметки на които е необходимо при желание за участие да бъде преведен депозита, както и за необходимите документи за участие, можете да получите допълнителна информация в в раздел продажби, в сайта на НАП.

 

   

0 коментарa

Виж още