На УЦ „Тюлбето” в Казанлък, започват учебни стрeлби

На УЦ „Тюлбето” в Казанлък, започват учебни стрeлби

За да не бъде нарушавано спокойствието на жителите на град Казанлък и за да не се притесняват гражданите и гостите на града за своята сигурност, предварително Пресцентър Община Казанлък информира, че в района на полигон „Тюлбето“ в гр. Казанлък, ще бъдат проведени военни учения.

От главният Щаб на Военно формирование 22180 в град Казанлък, съобщават, че през следващите две седмици, в делничните дни, на полигон „Тюлбето“ ще бъдат проведени учебни стрелби. Първата учебна седмица започва днес /3 октомври/ и ще приключи в петък /7 октомври/. Следващата учебна седмица ще започне в понеделник /10 октомври/ и ще завърши в петък /14 октомври/. В дните 20-ти и 21-ви октомври, респективно четвъртък и петък, на младите специалисти, също ще бъде проведено обучение.

Абсолютно всеки работен ден, обучението ще започва с начален час 08:00 и ще приключва около 24:00 ч..

Докато трае военното обучение, в районът ще бъде напълно забранен достъпът както за цивилните граждани, така и на машини и животни. На всеки пристъпил забраната, ще бъде търсена съдебна отговорност на основание чл.389, ал.1 от Наказателния кодекс.

От Пресцентър Община Казанлък, изказват своята благодарност към гражданите и гостите на града, за проявеното разбиране и толерантност!

 

   

0 коментарa

Виж още