Невероятната история на руската Пепеляшка! (СНИМКИ)

Невероятната история на руската Пепеляшка! (СНИМКИ)

Тя има 5 деца, притежава милиони в сметката си и въпреки това майка ѝ работи на улицата. „Пепеляшка“ продавала плодове на пазара, преди да се издигне на модната сцена.

Супермодела Наталия Водянова, разказва, че днес живота ѝ е коренно различен от този в миналото, разполага с удобства и е облагодетелствана, заради положението което заема. Обръщайки се назад и поглеждайки в миналото си, тя споделя, че родината ѝ - Русия и дава силна воля, благодарение на която моделката винаги е имала амбицията да се бори и да продължава напред, въпреки предизвикателствата и множеството трудности с които е осеян пътят към славата.

 

 

Днес Водянова изкарва милиони долари, дефилирайки по подиумите на световната модна сцена, въпреки това нейната майка - Лариса, продължава да живее скромно, разчитайки на собствените си възможности. Лариса изкарва прехраната си от продажбата на торти по улиците на Новогород. 34-годишната манекенка си спомня, как в миналото преди да стане толкова известна, работела заедно с майка си на пазара. Двете продавали плодове.

Родена с късмет, днес Наталия Водянова си сътрудничи с едни от най-популярните модни къщи, сред които Стела Маккартни, Calvin Klein и Louis Vuitton.

54-годишната Лариса, остава скромна въпреки световният моден успех на дъщеря си, тя отказва Наталия да я издържа и предпочита да работи усилено, за да се прехранва. Заедно с другата си дъщеря, сестрата на моделката, искат да покажат, че самостоятелно могат да се справят с трудностите и да постигнат нещо, без помощта на другите. Въпреки това Наталия  не забравя нито за миг за своето семейство. Сестра ѝ страда от церебрална парализа и манекенката ѝ оказва помощ и подкрепа.

Манекенката споделя, че е вдъхновена от собствената си майка, която живее живота си така, както сърцето й диктува.

Заради нелекият път, който изминава за да стигне до модният подиум, Наталия е наричана " руската Пепеляшка ". Родена в изключително бедно семейство, тя била принудена от обстоятелствата да напусне училище, за да изкарва прехраната си и да помага на майка си.

Днес модела има 5 деца, и макар да живее в охолство и разкош, тя споделя, че в нито един момент от живота си не е забравяла своите корени.

 

   

0 коментарa

Виж още