Невероятни атракции в Седмицата на бащата в Стара Загора

Невероятни атракции в Седмицата на бащата в Стара Загора

По традиция Седмицата на бащата ще бъде отбелязана в началото на м.ноември. От 7 до 12 ноември Община Стара Загора е организирала редица интересни събития, които ще накарат семействата да се забавляват и контакта между родители и деца да стане още по- ползотворен и изпълнен с положителни емоции, информира zarata.org.

Вчера любимата на мнозина книжарница „Приятели“ заедно със сдружение Самаряни приветстваха семействата с началото на забавната Седмица на бащата и организираха „С татко в книжарница „Приятели“! Така децата с башите си изработиха красиви неща от хартия, почетоха и татковците получиха по една красива картичка, изработена от техните деца.

На 8 ноември, вториник от 13. 30 до 15ч,  забавленията ще продължат с инициативата „С татко в Аул Бага-Тур“. За целта организаторите канят децата с татковците в Зоопарк Стара Загора, където заедно ще стрелят с лък, ще разгледат интересната експозиция от древно облекла и оръжия, а татко ще гледа как детето му може да язди. Входът за мероприятието е свободен.

На 9 ноември, сряда от 12 до 18ч. семействата са поканени в Регионалната библиотека „Захарий Княжески“. Там е организирана инициативата “С татко в библиотека “Захарий Княжески”, по време на която децата с бащите си ще разгледат книгите в детския отдел и ще получат безплатен абонамент за цялата следваща година.

На 12 ноември, събота, с татко, дядо, вуйчо или друг важен за детето мъж малчуганите ще се научат да се грижат за животните от 11 до 14ч. Всички са поканени на мероприятието “С татко в Спасителния център за диви животни”! Там всички ще бъдат доброволци и ще могат  на живо да се включат в дейностите на Спасителния център, който се намира в двора на Професионална гимназия по ветеринарна медицина „И.П.Павлав“ – Ст. Загора.

Определено предстоят чудесни забавни мигове, които ще са неповторими и за децата, и за родителите.

   

0 коментарa

Виж още