НЕВЕРОЯТНО!!! Зареждаща станция за устройствата на покемон любителите (СНИМКИ)

НЕВЕРОЯТНО!!!  Зареждаща станция за устройствата на покемон любителите (СНИМКИ)

Ако наблюдавате отстрани Pokémon Go ентусиасти, може би ви е направило впечатление, че те представляват общност от геймъри, които по време на игра се събират в най-натоварените места в градовете. Спенсър Керн иска да насърчи играчите, като създаде нещо, което да е в помощ на геймърите, той реализира идеята си чрез т.нар. станция в Pokémon стил, посредством която могат да бъдат зареждани мобилните устройства с няколко USB порта.

За зареждането на неговият Pokémon център се използва слънчевата енергия, а самата централа представлява голям мулти-порт USB концентратор, побран в миниатюрна дървена къщичка, направена в стила на Pokémon. Идеята му е вдъхновена от по-ранните игри на Нинтендо.

Според създателят посредством зареждащата станция за Pokémon Goo, геймърите ще се събират на едно място и ще общуват, докато чакат телефоните им да се заредят. По този обединяващ начин геймърите ще присъстват едновременно в реалния свят и в социалния аспект на играта ще ловят заедно покемони.

Първоначално за изграждането на Pokemon-центъра експертите внимателно са планирали и са отделяли необходимото внимание към всеки детайл.

Спенсър Керн е започнал с 3D модел, от който в последствие той създава набор от 2D шаблони за печат върху хартия, по който лесно и бързо да бъде изрязана дървената конструкция.

След разпечатването на материалите, собственоръчно екипът на амбициозният създател залепя върху дървото шаблоните, след това прецизно изрязва, след което сглобява частите и ги оцветява в съответните краски характерни за играта.

Най-сложните части при конструирането на зареждащата станция е изработката на логото Pokémon. Керн го е разпечатал в 3D формат, а за да изглежда правдоподобно в последствие го е боядисал със спрей. Резултатът е доста добър и виждайки репликата на Pokémon Центъра, бихте признали че се е справил впечатляващо.

 Центъра вече е хит сред геймърите в местния парк и ежедневно там се събират много Pokémon Goo играчи, които споделят както виртуалната реалност, така и свободното си време.

 

   

0 коментарa

Виж още