Невероятно изчисление за зодиакалният знак на България!

Невероятно изчисление за зодиакалният знак на България!

Астрологията като повечето науки  е пълна с много противоречия. Така например за зодиакалния знак на българския етнос се водят отдавнашни спорове. Има две основни теории за това как изглежда хороскопът на България. Някои астролози мислят че нашата държава е под знака на Скорпион, но други придържат към теорията, че в хороскопа на България Слънцето се намира в знака Телец. Поради тази причина страната ни е надарена с плодородна почва. 

Несгодите ни идват от Козирога

В звездната наука, Телецът се управлява от Венера, а тя ни подарява както  красива природа, така  с красиви хора. В същото време България е с асцендент Козирог. Какво означава асцендент? Асцендентът е знакът, който дава външния вид и темперамента на притежателя на хороскопа, без значение дали това е човек или държава. В астрологията знакът на Козирог се свързва с асоцира с пречки, ограничения и аскетизъм. При представителите на тази зодия успехът винаги идва много бавно, с цената на много лишения. В целия зодиак няма по-постоянни и търпеливи от Козирозите. 

Промяната в политиката се появява с Плутон

Плутон влезе в знака Козирог през 2008 г. и ще бъде там до края на 2024 г. Той ще оказва влияние през един по-продължителен период върху обществено-политическите процеси у нас. Плутон ще направи опит да отхвърли типичния консерватизъм на българина. Тази планета създава нуждата от промяна и трансформация.

Кармата ни е управниците да се трудят за себе си, не за страната

В мунданната астрология Сатурн се свързва с държавните политики и цели. Кармата на народа ни е, че вместо управляващите да работят за народа и неговата сигурност, те обслужват свои и чужди интереси. 

 

   

0 коментарa

Виж още